Hakkında herşey Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzgün testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili araştırma ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın bapları yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın geçişini belli bir gün aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayıcı baplardır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın gibi acil durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini içeriye hapseder.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar yerinde ise buna bağlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte yükselmek geriışını getirmektedir.

Yangın yahut müstacel gidişat vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi karınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Siz bile yangın bapsı fiyatları için fen koymak yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Toplum ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm Yangın Kapısı Fiyatları adetlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i kıraat etmek kucakin tıklayın.

Binalarda muayyen standartlarda yer alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için değemekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sav konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma kılmak zor ve güvensiz olacağı için yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Eğer bir yangın bapsı yürekin yükselmek meyanştırması binalıyor ise bu durumda en uz tutum ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile parsellemek ve buna bakarak en hakikat bedelı kazanmak olacaktır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir gayrı yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page